Despre RetroVision

Formam o echipa tanara si foarte bine pregatita din punct de vedere profesional cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Echipamentele thehnice de ultima generatie de care dispunem vin si ele in sprijinul nostru astfel incat sa va putem oferii servicii optice care indeplinesc toate standardele de calitate europene.

De ce noi

Parte din conceptul nostru de baza, pe langa calitate, este si accesibilitatea de aceea dorim sa venim in intampinarea potentialilor nostri client chiar la locul lor de munca.

Relatia pe care dorim sa o stabilim cu dumneavoastra este una solida, de lunga durata drept care ne puteti gasi la adresa punctului nostru de lucru pentru eventuale servicii de intretinere sau reparatie ale produselor achizitionate de la noi. Aceste servicii fiind gratuite pe perioada garantiei cuprinsa intre 1 si 2 ani in functie de produsul achizitionat.

Furnizorii nostrii

 

 

Avem parteneriate cu cei mai mari producatori de lentile: Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock si oferim gama lor completa de produse: lentile monofocale, progresive, bifocale sau cu  filtru pentru computer. Puteti alege dintr-o colectie variata de rame care include atat produse de calitate accesibile ca pret dar si produse exclusiviste apartinand unor branduri importante.

Gama lentilelor de contact include firmele Bausch&Lomb, Johnson&Johnson si CibaVision.